schoolreis naar Molecaten

Terug naar overzicht
Molecaten, Om vrolijk van te worden.
Molecaten
Molecaten
Molecaten
Molecaten
 

Op schoolreis naar Molecaten, om vrolijk van te worden


Kom naar Molecaten voor de allerleukste schoolreis of schoolkamp in Brabant, Drenthe, Friesland of Utrecht! Molecaten heeft voor elk wat wils. Kies voor een spetterend of avontuurlijk dagje uit, voor binnen of buiten spelen, sportief watersporten of gezellig bowlen! Bij een schoolreis hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Bij al onze dagattracties zijn er arrangementen bij te boeken of kunt u frietjes, pizza’s of pannenkoeken eten. Het wordt een schoolreis om vrolijk van te worden!

Zin in een schoolreis naar een Molecaten dagattractie?
Wacht dan niet te lang met reserveren. Snelle beslissers profiteren namelijk van een fijne korting op een schoolreis naar Flippies Pretpaleis (ca. 19 km ten oosten van Drachten), Molecaten Outdoor Drenthe (ca. 16 km ten noordwesten van Emmen), Waterspeelpark Splesj en Binnenspeeltuin Bosbad Hoeven (beide ca. 18 km ten zuiden van Breda)!

Schoolreis snelle beslissers voordeel - 2017/2018
De korting geldt ook in combinatie met de groepskorting (indien van toepassing). De korting geldt niet voor eten en drinken.
- Reserveert u uw 2017/2018 schoolreis 3 maanden vooruit, dan ontvangt u 8% korting op de entree van uw schoolreis.
- Reserveert u uw 2018 schoolreis uiterlijk 15 januari 2018, dan ontvangt u 15% korting op de entree van uw schoolreis.

Bekijk hieronder al onze schoolreis bestemmingen of kom langs op locatie om de schoolreis of het schoolkamp te bespreken.

Top 5 Molecaten schoolreis en -schoolkamp bestemmingen
1. Waterspeelpark Splesj, Hoeven, Noord-Brabant
Splesj is het leukste waterspeelpark van West-Europa! Nergens vindt u zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. Het spray park van 900 m2  is een spannende en interactieve waterspeelplaatsen met onder andere waterfonteinen, spuitkanonnen en de Mega Soaker die meer dan 300 liter water in één keer over de kinderen heen stort.

2. Molecaten Outdoor Drenthe, Wezuperbrug, Drenthe
Is de klas klaar voor een actief avontuur met een flinke dosis spanning en sensatie? Kom dan op schoolreis naar Molecaten Outdoor Drenthe met een groots klimpark (4 parcoursen), een all weather skibaan en een wildwaterbaan! Waar vindt u nu zoveel adrenaline kicks bij elkaar? Nieuw zijn de groepsactiviteiten als boogschieten en vlotbouwen. Het wordt een stoer dagje uit!

3. Flippies Pretpaleis, Bakkeveen, Friesland
Flippies Pretpaleis is een binnenspeeltuin boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen zich uitleven op uitdagende klimtoestellen en hindernissen. Ook buiten valt er van alles te beleven. Er is een overdekte-buitenspeeltuin en een fantastische 'plonstuin'.

4. Outdoorpark Ginkelduin, Leersum, Utrecht
Kom naar Outdoorpak Ginkelduin voor een uitdagende survivalbaan, paintball, Disc Golf en nog veel meer! In samenwerking met Sport Totaal zorgen wij ervoor dat uw schoolreis onvergetelijk wordt.

5. Outdoorpark Ginkelduin, Leersum, Utrecht
Kom naar Outdoorpak Ginkelduin voor een uitdagende survivalbaan, paintball, Disc Golf en nog veel meer! In samenwerking met Sport Totaal zorgen wij ervoor dat uw schoolreis onvergetelijk wordt.

Tarieven

Kijk voor de openingstijden op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Oude Antwerpsepostbaan 81 B
4741 SG Hoeven
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0165) 50 25 70
E-mail
 
17.7°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten