Schoolreis naar Familiecamping De Molenhoek

Terug naar overzicht
Familiecamping De Molenhoek, Kamperen is ook erg gezellig met een groep! Wilt u weg met uw schoolgroep, dan kunt u bij ons een groepsveld of groepstent reserveren.
Molenhoek
Molenhoek
Molenhoek
 

Familiecamping De Molenhoek, kamperen is ook erg gezellig met een groep


Tijdens het schoolkamp worden herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan.
Als leerkracht ben je je daar volledig van bewust en zul je natuurlijk alles uit de kast halen om een onvergetelijk kamp voor te bereiden.

Familiecamping de Molenhoek biedt wat jij zoekt, namelijk;
supergave safari (groeps)tenten (een jongenstent en een meisjestent) met gewone stapelbedden, dus geen gesleep met matjes of luchtbedden die langzaam leeglopen, een ruimte (staftent) waar de gehele groep gezamenlijk kan eten of een activiteit kan ondernemen, een ruim sportveld, een openlucht (verwarmd) zwembad op de camping waar jullie gratis gebruik van kunnen maken. Lekker fris de dag beginnen of nog een verkoelende duik na een inspannend programma en de mogelijkheid om de warme maaltijden, afgestemd op de wensen van jouw groep door ons te laten verzorgen. Pasta, frietjes, pizza, barbecue... het kan allemaal.

Bovendien ligt Familiecamping de Molenhoek in Kamperland op het centraal gelegen eiland Noord-Beveland, waardoor allerlei attracties en activiteiten binnen handbereik liggen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitstapje met het fiets-voetveer naar Veere waar je onder andere door middel van trekvlotten een leuke wandeling kunt maken tussen de koeien over de oude stadswallen.
Lasergamen kun je op loopafstand bij de Uithaven in Kamperland en vanaf de bushalte op circa 600 meter van de camping, gaat ieder half uur een bus richting Goes of Middelburg.

Ook het strand is op loop- of fietsafstand, dus eigenlijk is er teveel om allemaal in 1 (mid)week te ondernemen. En dan hebben we watersportcentrum de Schotsman, waar je kunt wake-boarden of waterskiën, het planetarium of de zeehondensafari op de Oosterschelde nog niet eens genoemd.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Molenweg 69 A
4493 NC Kamperland
Zeeland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0113) 37 12 02
E-mail
 
maandag
16 juli
- mm
ONO
4
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten