AVG Nationaal Schoolreis Magazine Belgie 25 mei 2018 | week 21
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
De Algemene Verordening Gegevensbescherming is er

Ook namens het Nationaal Schoolreis Magazine België een e-mail over wijzigingen in het privacybeleid in uw postvak. We zullen het kort houden.

In het verleden hebben wij uw persoonlijke of algemene e-mailadres en/of postadres van school van u of iemand anders van de schoolreiscommissie verkregen. Daarom sturen wij eenmaal per jaar vrijblijvend een Nationaal Schoolreis Magazine België vol tips en bestemmingen voor excursies, schoolkampen en natuurlijk klasuitstappen toe en/of een digitale nieuwsbrief (max. 3 per schooljaar) per e-mail.

We gaan ervan uit dat u en uw mede organisatoren nog steeds blij zijn met deze gratis ‘helpende hand’, maar willen u er wel op attenderen dat u uzelf te allen tijde kunt afmelden door onder aan de nieuwsbrief op 'afmelden' te klikken.

 
Privacystatement

U ontvangt deze mail omdat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) er is. Wat ons betreft mag er geen onduidelijkheid bestaan over het gebruik van uw gegevens of dat van uw school. Daarom hebben wij ons privacybeleid herschreven in heldere taal, zodat iedereen goed op de hoogte is van hoe het Nationaal Schoolreis Magazine België uw gegevens verwerkt. Bekijk via www.schoolreismagazine.be/privacy ons privacystatement. U hoeft verder niets te doen, de privacyverklaring gaat per direct in.

Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een vrolijke schoolreisgroet!
Schoolreismagazine.be team

 
Like, tweet of volg schoolreismagazine.be

Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##