Nieuwsbrief Vlaanderen week 11 (2018) 13 maart 2018 | week 11
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
Gratis verkennend bezoek?

Heeft u uw gratis oriëntatiebezoek* al gereserveerd? Zoals ieder jaar zult u ook dit jaar weer een bestemming voor uw klasuitstap gaan kiezen. Maar hoe weet u nu zeker dat die bestemming wel geschikt is voor uw klas?

Met een gratis bezoek kunt u, veelal samen met uw collega's, geheel vrijblijvend een indruk krijgen van een bepaalde schoolreisbestemming.

Klik hier voor meer informatie of om gratis uw verkennend bezoek aan te vragen.

*Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met een heleboel locaties. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om gratis een verkennend bezoek te brengen, eventueel samen met uw collega’s, aan talrijke organisaties. U kunt kiezen uit bijna 300 bestemmingen in België en/of Nederland.

 
Op schoolreis naar het beste pretpark van Duitsland!

In Phantasialand, vlak over de grens bij Keulen, beleeft iedereen een onvergetelijke schoolreis! Zowel basisschool-avonturiers als tieners van de middelbare beleven hier de spannendste thrill rides, de gaafste attracties & shows en de allerleukste kinderactiviteiten. Achtbanen, waterbanen, topspins en zweefmolens: het beste pretpark van Duitsland (Parkscout Publieksprijs) heeft het allemaal... en nóg meer!

Kortom: plan snel een schoolreis naar Phantasialand en oordeel zelf. Beleef een phantastische dag, tickets zijn er al vanaf € 15,-!

Voor meer informatie of reservering: phantasialand.nl/school

 
LAGO, duik met de hele klas in het allerleukste wateravontuur!

Zet je schrap voor de spetterendste klasuitstap van België! Met een sensationeel aanbod én nieuwe naam weten de 6 Lago-zwemparadijzen, voorheen S&R, jong en oud aan te trekken. Laat je klasgroep ravotten in een megacool aanbod aan waterglijbanen, wildwaterbanen, golfslagbaden en buitenzwembaden verdeeld over heel Vlaanderen en Wallonië. Terwijl ze zich ten volle uitleven, oefenen ze hun zwemskills in bewegend water: twee vliegen in één klap dus! Wist je dat we ook een bijzonder kindvriendelijk aanbod hebben voor de allerkleinste wateravonturiers? Redenen genoeg dus om af te zakken naar onze zwemparadijzen in Brugge, Gent, Beveren, Lier, Pelt en Mons!

Meer informatie of reserveren: lago.be

 
Al 50 jaar oog in oog met wilde dieren in Safaripark Beekse Bergen

In 2018 bestaat Safaripark Beekse Bergen 50 jaar. En daar wordt niet zomaar aan voorbij gegaan. Er zal dan ook van alles worden georganiseerd om dit groots aan te pakken…

Het is mogelijk om tijdens een schoolreisje met de klas op bussafari te gaan. Tijdens deze safari vertellen rangers allerlei leuke weetjes over de wilde dieren en natuur van Beekse Bergen. Een uniek en leerzaam schoolreisje om nooit meer te vergeten!

Meer informatie? Kijk op beeksebergen.nl/schoolreisjes

 
5 redenen voor een schoolreis naar Duinrell

1. Het attractiepark is overzichtelijk
2. Het Tikibad is uitgebreid met kids waterpark Playa & Triton
3. Er zijn overdekte picknickplekken
4. Per zes leerlingen is één begeleider gratis
5. Gratis parkeren voor touringcars

Reserveer vóór 1 mei en betaal slechts € 10,95 p.p.

Meer info & reserveren: duinrell.nl/schoolreis

 
advertentie
Like, tweet of volg schoolreismagazine.be

Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##