Schoolreis naar Nivon Natuurvriendenhuizen

Terug naar overzicht
Nivon Natuurvriendenhuizen, Werkweek? Excursie? Schoolreis?
Nivon Natuurvriendenhuizen, Werkweek? Excursie? Schoolreis?
 

Nivon Accommodaties zijn centra voor actieve recreatie


De groepsaccommodaties liggen midden in de natuur, zodat u makkelijk op de fiets, te voet of per kano Nederland kunt ontdekken. Daarvoor zijn op de meeste accommodaties verschillende routes en fietsen en / of kano's beschikbaar. Nivon-huizen en -terreinen zijn kleinschalige, groene accommodaties, beheerd door vrijwilligers. Zowel individuen als groepen zijn bij ons welkom.

Een Nivon Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u (zo mogelijk) een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid. Elk huis heeft een eigen karakter en is tegelijkertijd helemaal Nivon. Een unieke formule waarbij vrijwilligers met wat hulp van de gasten de accommodatie beheren. Wij verwelkomen u graag.

Voor groepen van 30 tot 103 personen is het huren van een heel natuurvriendenhuis een goede oplossing. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een deel van het huis te huren, waarbij mogelijk wel ander gasten in het huis kunnen verblijven. In veel gevallen is er speciale groepskeuken beschikbaar. Vraag onze vrijwilligers naar de mogelijkheden. Kijk ook hiervoor op onze site.
 

Tarieven

We vinden het belangrijk jongeren in contact te brengen met onze natuur en cultuur. Daarom krijgen scholen en jongerengroepen (in bijzondere gevallen) extra voordeel.

Openingstijden

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

 
20.6°
woensdag
15 augustus
- mm
-
0
26°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
4
22°
vrijdag
17 augustus
60%
NW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten