Schoolreis Herberg Oer’t Hout

Terug naar overzicht
Herberg Oer’t Hout, Watersportkamp? Dan kom je naar Oer 't Hout in Friesland!
Oer 't Hout Watersporthostel
Oer 't Hout Watersporthostel
Oer 't Hout Watersporthostel
 

Herberg Oer’t Hout, watersportkamp? Dan kom je naar Oer 't Hout in Friesland!


Watersportweek voor het voorgezet onderwijs

Oer ’t Hout is al zestig jaar vertrouwd met het organiseren van geheel verzorgde schoolreizen. Via uiteenlopende activiteiten bieden we onder alle weersomstandigheden een schoolkamp aan om nooit te vergeten. De ‘uitvalsbasis’ Grou is dé ideale locatie voor een actief uitje voor schoolgroepen uit het voortgezet onderwijs. Het dorp is waterrijk en onze locatie ligt direct in het dorp aan het water. Oer ’t Hout biedt ouderwetse gezelligheid: een veilige & vertrouwde accommodatie met veel kennis in huis voor een fantastisch uitje! Behalve zeilen maakt uw school ook kennis met andere activiteiten als kanotocht, raften, vlotbouwen, waterfietsen, fietstocht enz. Een week waarin u onze omgeving vanaf het water gaat ontdekken.

Programma
Op de aankomstdag na ontvangst en kennismaking kunnen de leerlingen op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Naar wens is het ook mogelijk om de leerlingen met een gerichte speurtochtopdracht het dorp te laten ontdekken.

Dinsdag tot en met donderdag is er een dagvullend programma met minimaal één zeildag onder leiding van ervaren schippers in Valken en zeilpramen. Hierbij leren de leerlingen natuurlijk ook een stukje zeiltheorie en de belangrijkste knopen.

Verder bestaat het programma uit één dag raften, kanovaren en/of vlotbouwen. Ook een fietstocht naar Sneek of Leeuwarden behoort tot de mogelijkheden. Onderweg is er de gelegenheid om te picknicken, zwemmen en om te shoppen.

Op vrijdagochtend worden voor het ontbijt de kamers opgeruimd en vrij gemaakt. Na het ontbijt is de spetterende week ten einde gaat de groep weer huiswaarts.
’s Avonds kunnen er in overleg avondactiviteiten worden georganiseerd. Een greep uit de mogelijkheden: sumoworstelen, megatwister, film en zeiltheorie. De week wordt afgesloten in de gezellige disco met swingende muziek.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Raadhuisstraat 18
9001 AG Grou
Friesland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0566) 62 15 28
E-mail
 
25.4°
maandag
16 juli
- mm
ONO
4
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten