Schoolreis naar Joytime Vrijetijdsactiviteiten / Klimpark Outdoor Grolloo

Terug naar overzicht
Joytime Vrijetijdsactiviteiten / Klimpark Outdoor Grolloo, de stoerste speeltuin van Nederland
Joytime/Outdoor Grolloo
Joytime/Outdoor Grolloo
Joytime/Outdoor Grolloo
 

Joytime Vrijetijdsactiviteiten / Klimpark Outdoor Grolloo, de stoerste speeltuin van Nederland


Vier je schoolreisje in Drenthe, de stoerste speeltuin van Nederland
Maak van jullie schoolreisje een gezellige, sportieve en leerzame dag. Wij denken graag mee over een programma waar iedereen aan mee kan doen. Door ons uitgebreide activiteitenaanbod kunnen wij een zeer afwisselend programma aanbieden. Dat is niet alleen leuk, maar je leert door veel activiteiten ook goed samenwerken. Het is ook mogelijk dat wij voor een maaltijd, frisdrank en iets lekkers zorgen. Wij hebben schoolreizen voor zowel basis als voortgezet onderwijs en een unieke locatie in Drenthe.

Klimmen in het Klimpark
Kom klimmen in het stoerste en meest gevarieerde Klimpark van Nederland. Er is onder andere een kabelbaan van 131 meter die over het water gaat. Er zijn maar liefst 5 parkoersen beschikbaar die oplopen in moeilijkheidsgraad. De sportiefste kinderen doen ze allemaal en beleven zo de ultieme kick. Dankzij onze uitgebreidde instructie en goede begeleiding hebben al veel kinderen hier hun grenzen verlegt.

Outdoor in het Belevingspark
Kies voor het Outdoor Belevingspark met o.a. wandklimmen, boogschieten, mountainbiken, maar ook Quad rijden op een echte quad en nog veel meer stoere activiteiten. Welke activiteiten de groep doet bepaal je in overleg met je instructeur. En bij mooi weer is er een ruime zwemplas met kano’s en Stand Up Paddle (SUP) boards.

Kom het beleven
Om eventuele twijfel weg te nemen nodigen we jullie van harte uit om kennis te komen maken met ons nieuwe concept. Stuur ons een mail naar aanleiding van dit bericht en kom met maximaal 4 personen gratis gebruik maken van ons Outdoor Belevingspark. Wellicht leuk om twee leerkrachten en twee leerlingen hier gebruik van te laten maken als test team, maar iemand vanuit de oudercommissie met 3 leerlingen of gewoon 4 volwassenen mag natuurlijk ook. Gewoon langs komen om even te kijken is uiteraard ook geen probleem.

Groet’n uut Groll, tot ziens in Grolloo
We zien jullie natuurlijk graag in Grolloo, het meest gastvrije dorp van Drenthe. Op onze site vind je alle prijzen en mogelijkheden, maar vanaf € 10,- p.p. heb je al een arrangement.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Oostereind 12
9444 XD Grolloo
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0592) 50 16 55
E-mail
 
17.6°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZZW
2
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten