Schoolreis naar Outdoorpark Alkmaar

Terug naar overzicht
Outdoorpark Alkmaar, Met je klas naar Outdoorpark Alkmaar, een unieke belevenis!
Alkmaarsport
Alkmaarsport
Alkmaarsport
 

Outdoorpark Alkmaar, een unieke belevenis


In outdoorpark Alkmaar vind je het meest uitdagende obstakel park van Noord-Holland. In het park beleven schoolklassen een uniek avontuur tijdens een sportdag of klassenuitje.

Samenwerken
Bij de Obstacle Run help je elkaar om de obstakels te overwinnen. Het parcours hélemaal trotseren lukt alleen door samen te werken. Klim, klauter en help je klasgenoot zodat je de finishlijn haalt. Het mooie is; je kiest je eigen niveau bij het bedwingen van de obstakels. En heb je geen zin om vies of nat te worden, dan volg je gewoon de droge route.

Arrangementen
Kies het arrangement dat het beste past. Standaard bieden wij het Obstacle Run arrangement aan, waarbij de leerlingen de obstakels in het park zult bedwingen. U kunt dit arrangement ook combineren met een programma met uitdagende teambuilding spellen. Spellen die aan bod kunnen komen zijn: het betoverende doolhof, het spinnenweb, touwtrekken en het mijnenveld. Stap niet in de mijnen, los de puzzels op en werk samen om uitschakeling te voorkomen. Voor het Voortgezet onderwijs kunt u kiezen voor een combinatie van de Obstacle Run met het Shooting arrangement, waar boogschieten en Archery Tag (het best te omschrijven als ‘een combinatie tussen paintball en trefbal, maar dan met pijl en boog’) op het programma staan. In overleg is het uiteraard mogelijk een programma op maat samen te stellen.

Schoolkamp
Het is ook mogelijk met de klas voor twee of drie dagen op schoolkamp te gaan bij Outdoorpark Alkmaar. De eerste dag zetten we samen de tenten op. Het programma stellen we vervolgens in overleg samen, waarbij uiteraard het avondspel niet mag ontbreken.


Beleef een onvergetelijk avontuur, plezier en teambuilding staan centraal tijdens uw uitje bij Outdoorpark Alkmaar.

Tarieven

U kunt kiezen uit diverse arrangementen, al vanaf € 11,50 per persoon. Het is mogelijk om na afloop te zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart voor € 1,- p.p. (tarief alleen in combinatie met Outdoorpark arrangement).

Openingstijden

Outdoorpark Alkmaar is het gehele jaar geopend voor groepen. U dient van te voren te reserveren.
 

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Hertog Aalbrechtweg 4
1823 DL Alkmaar
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (072) 548 93 12
E-mail
 
16.4°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten