Schoolreis naar The Portal Action House

Terug naar overzicht
The Portal Action House, Let’s enter…
The Portal Action House
The Portal Action House
The Portal Action House
 

The Portal Action House Sevenum… Let’s enter!


Welkom bij The Portal Action House Sevenum, welkom in het huis van familie Johnson. Helaas ligt het huis er verlaten bij sinds de aanval van de E’s (Evils) uit het bitversum. De E’s hebben de familie gekidnapt en langzaam verandert het huis in pixels. Maar jij kunt ze redden!

Ga de strijd aan met de E’s: Browzer, Monsteroid en Shredbull. Elk van deze E’s heeft zijn eigen sterktes en zwaktes en het is aan jou om ze te verslaan. Dit doe je door hun werelden te betreden en te strijden door het laten zien van al je trucs op de freerunningbaan, op de trampolines en op de pumptrack.

Level 1 Moving Cliffs
Browzer, de kwaadaardige haai, is gevlucht naar de bewegende bergen en houdt Prinses Reya hier gegijzeld. Wanneer we alle freerunning skills hebben gedaan kunnen we Prinses Reya bevrijden. Amy Johnson is verdwenen uit haar huis en we denken dat ook zij ergens in het kasteel bij de bewegende bergen verborgen wordt gehouden.

Level 2 Gravity No More
Monsteroid is de slechte baas van de E’s. Monsteroid is boos, heel boos! Het is hem gelukt om The Portal Blaster te stelen, maar hij heeft hem laten vallen in het ruimtestation. Hij wil de beschermmotoren uitschakelen om zo The Portal Blaster weer te kunnen pakken. Zolang je blijft springen en de vetste trucs laat zien op de trampoline blijven de beschermmotoren draaien! Misschien zie je Max Johnson ook wel. Hij is gevangen in het ruimtestation. Kun jij hem helpen?

Level 3 Payday
Shredbull is het gelukt om de bank te beroven en op zijn skates te vluchten naar het ondergrondse. Maar Shredbull en zijn crew hebben teveel explosieven gebruikt en de hele weg ligt aan puin. De pumptrack is bewaard gebleven, dus met een beetje geluk lukt het je Shredbull te pakken en Landon Johnson te bevrijden. Maar ben jij net zo snel op je BMX of skateboard?

Voor jeugd vanaf tien jaar opent The Portal Action House Sevenum in maart 2018 haar deuren. Wilt u graag meer informatie? Mail of bel ons via onderstaande contactgegevens en klik op de oranje button voor onze website.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Midden Peelweg 7
5975 MZ Sevenum
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (077) 467 77 77
E-mail
 
22.9°
donderdag
16 augustus
- mm
ZZO
1
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten