Schoolreis naar Rofra Sportieve Arrangementen

Terug naar overzicht
Rofra Sportieve Arrangementen, Actieve schooluitjes in een prachtige omgeving!
Rofra
Rofra
Rofra
Rofra
 

Rofra, voor iedereen een avontuur!


De leukste actieve schooluitjes al vanaf € 5,-p.p.!
Hulp nodig bij het organiseren van het jaarlijkse schoolreisje, introductiedag, schoolkamp of activiteit voor de schoolverlaters? Wij denken graag met u mee! Kanovaren over de Dommel, een stoere survival, een leuke zeskamp of een volledig dagprogramma zijn een paar voorbeelden. Ook personenvervoer of activiteiten bij u op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Meest populaire schooluitje van het jaar: Kanovaren over de Dommel
Ga met z’n allen op ontdekkingstocht over rivier de Dommel dat stroomt door prachtige Brabantse natuurgebieden. Een gemoedelijke kanotocht door puur natuur maar waarbij droog blijven zeker niet gegarandeerd is! Voor een compleet dagprogramma kunt u uw kanotocht ideaal combineren met een stoere survival of een ludieke zeskamp. Of kies voor de GPS Kano Adventure waarbij u wandelend op zoek gaat naar de kano opstapplaats. Prijs kanovaren vanaf € 6,- p.p.

Een uitdagende survival; ideaal voor de teamspirit
Angsten overwinnen in het ondergrondse grottenstelsel, krachtpatsen op de stormbaan of de hoogte in op de tokkeltoren. Ideaal als sportief schoolreisje maar ook voor bijvoorbeeld een werkweek of kennismakingsdag is dit een zeer geslaagde activiteit als dagje uit. Onder begeleiding van professionele en enthousiaste Rofra instructeurs gaan de leerlingen actief aan de slag op het eigen gekeurde outdoorterrein van Rofra. Prijs survival vanaf € 12,- p.p.
Tip; combineer de survival met een kanotocht en u heeft een uniek en uitdagend dagvullend programma voor uw leerlingen, vanaf € 17,- p.p.

Lachen, gieren en brullen tijdens onze ludieke zeskamp
Op het eigen terrein met prachtige ontvangstlocatie ’t Boothuys kunnen we leuke zeskampen, sport- en speldagen, creatieve workshops en nog veel meer leuke activiteiten organiseren. Bumperbal, mega skippyslang, rokvoetbal, hindernisbaan en touwtrekken zijn slechts een paar voorbeelden van activiteiten. ’t Boothuys is voorzien van een ruime parkeerplaats, kleedkamers met douches en een gezellige bar met uitnodigend terras, een ideale uitvalbasis voor uw schooluitje.Prijs zeskamp vanaf € 15,- p.p.

Wij komen naar u toe!
Heeft u liever een georganiseerde dag op locatie? Geen probleem, veel van onze activiteiten zijn ook op locatie mogelijk. Heeft u een grasveld, parkeerterrein of een andere geschikte (binnen)locatie dan nemen wij alle materialen mee en verzorgen uw schoolreisje bij u in de buurt!
Prijs op aanvraag

Veilig en verantwoord!
Rofra is TÜV gecertificeerd en is in het bezit van Green Key Goud wat inhoud dat u bij een veilige en duurzame organisatie boekt. Meer informatie vindt u op onze website (klik onderstaande button)

* prijzen zijn gebaseerd op minimaal 100 leerlingen

Tarieven

Overige prijzen: kijk op onze website. (klik onderstaande button)

Openingstijden

Openingstijden: voor reserveringen 365 dagen per jaar 

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (040) 204 25 93
E-mail
Website
www.rofra.nl
 
18.6°
dinsdag
14 augustus
1 mm
ZZW
3
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten