Schoolreis naar Terschelling

Terug naar overzicht
Schoolreis naar Terschelling, Een unieke belevenis op de mooist denkbare locatie.
Schoolreis naar Terschelling
Schoolreis naar Terschelling
Schoolreis naar Terschelling
 

Schoolreis naar Terschelling, een unieke belevenis op de mooist denkbare locatie


Kom naar Terschelling voor een onvergetelijke schoolreis!

Zoekt u een perfecte locatie voor uw schoolreis, werkweek of introductiekamp? Kom dan naar Terschelling, want een betere plek voor een onvergetelijk verblijf is moeilijk te vinden. Ervaar de prachtige natuur en een ongekend gevoel van vrijheid van het eiland, en geniet van de verrassende educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten. Alleen al de overtocht en de unieke verblijfslocaties maken een verblijf op Terschelling onvergetelijk. En door de intensieve en jarenlange samenwerking tussen MooiWeer, Stayokay, Rederij Doeksen en Staatsbosbeheer is een uitstekend verzorgd verblijf van begin tot eind gegarandeerd.

Authentiek
Wij van Schoolreis naar Terschelling begrijpen als geen ander dat u uw leerlingen of studenten graag een authentieke en onvergetelijke ervaring wilt bieden. En daarvoor is Terschelling bij uitstek geschikt. U kunt kiezen uit verschillende
arrangementen, waarbij u de schoolreis zo actief of educatief mogelijk kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld meer tijd op het strand doorbrengen met uw groep of klas? Dan zijn er tal van activiteiten bij te boeken, zoals blokarten, wadkanoën, een stoere survival of vlotbouwen en vlotvaren bij het Duinmeer van Hee, waarbij uiteraard een speciaal scholentarief geldt. En schijnt de zon een keer niet? Ook dan valt er genoeg te doen en te beleven, zoals zwemmen in het zwembad of een huifkartocht door de duinen.

Kijk snel op onze website (klik onderstaande button) voor alle mogelijkheden!

Zelf doen
Mocht u de schoolreis overigens liever zelf willen regelen, of heeft u een beperkt budget, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. We vertellen u graag welke  mogelijkheden er allemaal zijn op het eiland en brengen u vervolgens in contact met de verschillende ondernemers. Dat doen we met veel plezier, want per slot gaat het niet om ons, maar om u!

Neem snel contact met ons op om te horen wat er allemaal mogelijk is! Mail naar terschelling@stayokay.com of info@mooi-weer.nl u kunt ook bellen met 0562-442338 of 0562-444060

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Burgemeester Reedekerstraat 56 B
8881 CB West-Terschelling
Waddeneilanden, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0562) 44 40 60 of (0562) 44 23 38
E-mail
 
17.5°
woensdag
15 augustus
- mm
WZW
3
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten