Schoolreis naar Science Centre Delft

Terug naar overzicht
Science Centre Delft, Beleef de wetenschap!
Science Centre Delft
Science Centre Delft
Science Centre Delft
 

Beleef de wereld van Wetenschap & Techniek in het Science Centre Delft


Algemeen
Doen! Daar gaat het om bij het Science Centre Delft. Ontdek de verschillende onderzoeksopstellingen van de TU-onderzoekers en TU-studenten. Ga zelf aan de slag en ontwerp je eigen vliegtuigvleugel, bouw een huis bestand tegen een aardbeving of bekijk hoe micro-organisme ons GFT-afval afbreken. Enthousiast geworden? Volg dan een technische workshop en soldeer een robotje, bouw een zonneauto of ontwerp een vogelhuisje.

Schoolreisje
Het Science Centre Delft biedt verschillende schoolactiviteiten en schoolreisjes.

Optie 1: Science Centre Delft workshop.
Ga met de hele klas op onderzoek uit tijdens een klassikale workshop in het Science Centre Delft. Een voorbeeld is de workshop Foam bruggen. Leerlingen leren over verschillende type bruggen en bestaande constructies om vervolgens zelf aan de slag te gaan met  foamstaven en zo een eigen brug te bouwen. Deze bruggen worden daarna getest om hun sterkte. Natuurlijk bieden we veel meer workshops en activiteiten. Het overzicht is terug te vinden op de website van het Science Centre Delft onder het kopje educatie. Trouwens, de voorpret kan al beginnen in de klas met verschillende leskoffers.

Optie 2: TU Delft backstage tour
Maak de klas enthousiast voor een technische studie door ze mee te nemen op een backstage tour. Ontdek wat er allemaal gebeurt achter de schermen van de TU Delft en krijg zo een kijkje in de toekomst. Boek de University Edition en beleef volledige stilte in de ‘Dode kamer’ of bekijk wat de Dreamteams ontwikkelen in de Dreamhall. De Robotics Edition neemt je mee langs Robo Valley en laat de leerlingen zien waarom Delft hard op weg is om de hoofdstad van de Robotica te worden.

Optie 3: Mineralogisch Geologisch Museum
Onze aarde is opgebouwd uit allerlei schitterende elementen. Bekijk deze in het Mineralogisch Geologisch Museum. De klas krijgt een rondleiding langs de mineralen collectie bestaande uit meer dan 4.000 mineralen. Ontdek zo de grondstoffen van onze planeet en bewonder deze in al zijn schoonheid.

Natuurlijk is het mogelijk de verschillende opties te combineren met een bezoek aan het algemene deel van het Science Centre Delft. Voor een schoolactiviteit of schoolreisje op maat neem je contact met ons op via onderstaande emailbutton.

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Mijnbouwstraat 120
2628 RX Delft
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (015) 278 52 00
E-mail
 
18.6°
dinsdag
14 augustus
- mm
WZW
2
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Science Centre Delft beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

CBS de Vlinderboom, Pijnacker
de Schoolreiscommissie
Schoolreis naar: Science Centre Delft
Beoordeling:
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten