Schoolreis bij Stayokay

Terug naar overzicht
Stayokay, Stayokay, 80 jaar ervaring met schoolkampen!
Stayokay
Stayokay
Stayokay
 

Een onvergetelijk schoolkamp bij Stayokay!


“Wil je mountainbiken door het bos, rollen van de duinen of ontdekken hoe honing wordt gemaakt? Kom logeren bij Stayokay, dat vergeet je nooit!” - Falco.

De ideale groepsaccommodatie voor een schoolkamp of schoolreis!

Je weet het vast nog van vroeger. Het schoolkamp in groep acht of dat ene schoolreisje, die herinneringen vergeet je nooit meer. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat elk schoolkamp of schoolreisje perfect moet zijn. Met de leukste activiteiten en op de gaafste plekken, voor elk kind!

Schoolkamp, standaard of op maat
Van complete arrangementen tot een opmaat gemaakt schoolkamp, alles is mogelijk. Wij denken graag met je mee over de invulling van het programma en desgewenst nemen we zelfs de gehele organisatie uit handen.

3-daags basisschoolarrangement vanaf € 52,- p.p.
Dit start arrangement is inclusief twee overnachtingen, alle maaltijden en zaalhuur voor een bonte avond. Langer blijven? Geen probleem. De extra nachten kunnen tegen een voordelig tarief bijgeboekt worden. Meer fun en activiteiten in het programma? Ook dat kan! Op onze website vind je een ruim aanbod aan arrangementen en lees je meer over de mogelijkheden.

Stay4all: iedereen mee op schoolkamp
Een onvergetelijk schoolkamp, dit avontuur is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen thuis moeten blijven. De ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een onvergetelijk schoolkamp. Stay4all, een initiatief van Stayokay, betaalt voor deze leerlingen het verblijf zodat de hele klas meegaat op reis, niemand blijft achter!

Meer weten over een onvergetelijk schoolkamp bij Stayokay? Ga dan snel naar onze website: www.stayokay.com/nl/onderwijs

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

 
19.7°
dinsdag
14 augustus
- mm
WZW
4
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten