Schoolreis Landgoed Tenaxx

Terug naar overzicht
Landgoed Tenaxx, Dino avontuur, survivalrun, bootjesvijver en nog veel meer!
Landgoed Tenaxx
Landgoed Tenaxx
Landgoed Tenaxx
 

Landgoed Tenaxx, dino avontuur, survivalrun, bootjesvijver en nog veel meer!


Een reis terug in de tijd naar het tijdperk van de dinosaurussen! Op Landgoed Tenaxx kunnen leerlingen zich uitleven in de buitenlucht én iets leren over dinosaurussen en bomen! Op het uitgestrekte landgoed met bos en water is van alles te doen. In het Krijtwoud staan levensgrote dinosaurussen die je al van verre kunt horen brullen. De leerlingen gaan op speurtocht om ze te vinden en hun namen te leren. De dino-experience is een leerzame en interactieve tentoonstelling van dinoskeletten en modellen. Met behulp van de informatieborden kunnen leerlingen alle vragen over de dino’s beantwoorden. Verder kunnen ze zelf dinobotten en –eieren opgraven en met een lasergun jagen op kleinere dino’s. Rondom het landgoed is een survivalparcours aangelegd. Via klimnetten, touwbrug en vlotten leggen leerlingen een tocht af dwars door de natuur. Ook kunnen ze roeien op de vijver. Daarnaast heeft Landgoed Tenaxx een uniek arboretum met zeldzame treurbomen uit alle windstreken.

In overleg een programma samenstellen dat past bij het leerlingniveau. Begeleiding of een rondleiding is mogelijk. Ook is informatie verkrijgbaar via een gratis app. Horeca is aanwezig.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Borgesiusweg 1
9698 XS Wedde
Groningen, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 15 16 08 70
E-mail
 
22.7°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
4
26°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
4
22°
vrijdag
17 augustus
60%
NW
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine Belgiƫ, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten