Schoolreis naar De Uithof

Terug naar overzicht
De Uithof, Leef je uit!
De Uithof
De Uithof
De Uithof
 

De Uithof, beleef de leukste schoolreis bij De Uithof!


De Uithof biedt veel verschillende activiteiten aan met voor ieder wat wils. Of het nu gaat om skiën, snowboarden, klimmen, schaatsen of bijvoorbeeld karten, bij ons vindt je het allemaal onder één dak.

De Uithof is daarom de ideale locatie voor scholen en klassen. Voor scholen hanteren wij speciale tarieven, zodat elke leerling een sportieve dag kan beleven!
Wil je na het sportieve gedeelte ook nog wat eten om op energie te komen? Ook dit is mogelijk met bijvoorbeeld een lunchpakket of snackbuffet.

Al vanaf € 4,50 beleef je een sportieve schoolreis bij De Uithof.

Voor het samenstellen van een volledig (sport)programma kunt u contact opnemen met de sales-afdeling via onderstaande email.

Vanaf Juni is ook het Sport en Spel Paleis open! Wil je bij goed of slecht weer een leuke, spectaculaire en sportieve dag beleven? Kom dan met je familie, vrienden, klas- of teamgenoten naar het Sport en Spel Paleis in Den Haag. Want bij ons beleef je de allerleukste indoor & outdoor attracties van Nederland! 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 33 84 84 63 (lokaal tarief)
E-mail
Website
www.deuithof.nl
 
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2017
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2017

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+