Schoolreis Wipeout Kids

Terug naar overzicht
Wipeout Kids, Het meest coole schoolreisje!
Wipeout Kids, hét meest coole schoolreisje
Wipeout Kids, hét meest coole schoolreisje
Wipeout Kids, hét meest coole schoolreisje
Wipeout Kids, hét meest coole schoolreisje
 

Wipeout Kids, hét meest coole schoolreisje voor slechts €7,50 p.p!


That will leave a Mark!

Beleef het origineelste schoolreisje van dit moment! Kom naar het midden van Nederland voor het enige echte Wipeout speelpark ter Wereld met de van TV bekende Obstacles. De Big Red Balls, de Sucker Punch muur, Trampo Sweepers, Dizzy Dummy’s en er is zelfs de hoogste freefall glijbaan van de Benelux te vinden: de Killer Surf!

Alle onderdelen staan ruim verspreid opgesteld en kunnen als een soort midgetgolfbaan vrij en onbeperkt ondernomen worden. Scorelijsten zijn voorhanden, maar het leukste is het via de gratis Wipeout App inclusief handige map en filmpjes van niemand minder dan Wipeout presentatrice Wytske Kenemans.

Bij de entreeprijs krijg je ook de gehele dag gratis toegang tot het prachtige Beldert Beach waar nog meer activiteiten te doen zijn. Air-trampolines, beach-volleybalvelden, klimrots, zandgoten en Expeditie Robinson parcours. Neem dus je zwemkleding mee als het mooi weer is!

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste 3 sterren kwalificatie, ligbedden, douches, toiletten, horeca, trendy beachclub en zelfs gratis wifi! Zo is het niet alleen een coole plek voor de kids maar dus ook voor de begeleiders.

De entree bedraagt €7,50 per persoon en als je het helemaal compleet wilt maken kan je voor het feestpakket gaan van €15,-! Je wordt dan als VIP ontvangen door onze mascotte Mr. Red Ball, krijgt centrale uitleg over de scores en de App, een heerlijk Crash Splash & Smack Meal (frietjes met snack, drankje en ijsje) en een gave prijsuitreiking met coole cadeautjes. Dit voordeelpakket is een echte aanrader en is inclusief ALLES! Hoe cool!

Bekijk onze website (klik onderstaande button) voor meer informatie en boek hier direct uw tickets voor het leukste schoolreisje van Nederland!

WoooooW!!!!

Openingstijden

Openingstijden
Elke dag van 10:00 - 19:00 uur
(bij mooi weer langer open!)

In april + oktober alleen geopend op:
woensdag + vrijdag: 12:00 - 19:00 uur
Weekenden: 10:00 - 19:00 uur
+ op reservering!

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Strandweg 1
4011 LZ Zoelen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0344) 74 54 02
E-mail
 
17.3°
woensdag
15 augustus
- mm
ZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten