Schoolreis naar Sportzentrum Worriken

Terug naar overzicht
Sportzentrum Worriken, Water, sport en fun.
Sportzentrum Worriken
Sportzentrum Worriken
Sportzentrum Worriken
 

Sportzentrum Worriken, water, sport en fun


Het sport- en vakantiecentrum Worriken ligt aan de oever van het 120 ha grote stuwmeer van Bütgenbach in Oost-België en wordt omgeven door een prachtig boslandschap. Het domein omvat vakantiehuizen, een Sporthouse met 28 tweepersoonskamers, een camping en groepslogementen voor schoolvakanties en sportkampen.

Worriken is de ideale partner voor scholen : multi- en watersportweken worden van maandag tot vrijdag begeleid door onze gediplomeerde sportleraars.

De schoolgroepen overnachten in de bungalows. Het zijn groete groepsverblijven met 22 tot 52 bedden in de stijl van een jeugdherberg : meerbedkamers met stapelbedden, gemeenschappelijke douches jongens/meijses apart (kabines), enkelkamers met douche en/of WC apart voor de begeleiders, klaslokaal met TV en DVD. De maaltijden worden in ons scholierenrestaurant gebruikt.

De sportlessen gaan van 09.00-12.00 en/of 14.00-17.00 uur door. Een keuze is mogelijk tussen watersport (zeilen en/of surfen) of multisport (keuze tussen +/- 40 verschillende aktiviteiten + kajak, kano, stand-up paddle). 

Bij een verblijf van maandag tot vrijdag bestaat daarenboven de mogelijkheid, het sportprogramma te onderbreken voor een gratis uitstap, die wij voor U organizeren. Een keuze tussen +/- 10 verschillende bestemmingen is mogelijk : wandelingen, bezoeken, ... De rit met onze bus is gratis, de kosten van inkom en/of gids betaalt de groep ter plaatse.

Als er genoeg sneeuw is, bestaat de mogelijkheid, in de winter te langlaufen. Het materiaal hiervoor is gratis en ook hier begeleiden onze sportleraars de verschillende groepen.
Aarzelt niet ons te kontakteren voor de organisatie van Uw volgende bosklassen!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Worriken 9
B-4750 Bütgenbach
Luik, België
Telefoonnummer
+32 (0)80 44 69 61
E-mail
Website
www.worriken.be
 
16.3°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
2
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
30%
W
3
 
advertentie
Nationaal Schoolreis Magazine België, 2018
Schoolreismagazine.be is het internetportaal van het Nationaal Schoolreis Magazine België, sinds 1994 hèt gratis ideeënmagazine voor dit jaarlijks terugkerende hoogtepunt.

© Nationaal Schoolreis Magazine België 1994-2018

Like, volg of tweet schoolreismagazine.be

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Schoolreismagazine.be maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten